Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Sunt niste placintele, bascute cu branza.....minunate.....mai ceva ca cele de la patiserie.....fragede, aromate si foarte fine....!
Umplutura:
- branza de vaci se paseaza bine, apoi adaugi zaharul vanilat si galbenusul frecat bine cu zahar. Amesteci bine pana se omogenizeaza.
Aluatul:
- amesteci drojdia cu putina apa, iar laptele cald cu zaharul, sarea si galbenusurile.
- adaugi faina si drojdia si framanti bine, pui untul si framanti pana aluatul se dezlipeste de maini.
- ungi aluatul cu ulei vegetal si il lasi la crescut pana isi dubleaza volumul.
- imparti aluatul in bilute potrivite, si le mai lasi putin sa creasca.
- dupa ce s-au dospit, faci o adancitura rotunda de vreo 3-5 cm in fiecare bila, le ungi cu amestecul de lapte si ou, apoi umplii adanciturile cu crema de branza.
- mai lasi placintelele la crescutapoi le coci in cuptorul incins la 200 C vreo 15-20 min.
Se pudreaza cu zahar!
1
Placintelele sunt numai bune pt. o gustare intre mese
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult